BBQ catering organiseren in Veenendaal

kebab

Wanneer u een personeelsavond moet organiseren voor het bedrijf waar u werkzaam bent, een jubileum te vieren heeft of een andere feestelijke activiteit is een barbecue altijd een goed plan. Om uzelf te ontlasten kunt u kiezen voor een barbecuecatering. Dit scheelt uzelf een hele hoop planning qua inkopen doen en ander voorbereidend werk. Wanneer u in de omgeving van Veenendaal een geschikte partij zoekt voor de catering is Ter Burg een goede optie. Zij verzorgen graag de BBQ in Veenendaal of op een andere locatie en werken alleen met verse topproducten. Voor de prijs hoeft u het helemaal niet te laten: voor ieder budget krijgt u meer dan voldoende producten om een geslaagde BBQ te organiseren.

Barbecue in Veenendaal of omliggende regio

De catering van de barbecue in Veenendaal via ter Burg omvat veel meer dan alleen vlees- en/of visgerechten. Er wordt ook een gasbarbecue, voldoende borden en bestek meegeleverd. Wat ook zo prettig is: alles wordt gebracht en de volgende dag weer vuil opgehaald. De barbecuecatering is verder voorzien van diverse sauzen, salades en stokbrood. Al dit extra’s zit bij de prijs inbegrepen, net als het brengen en weer ophalen van de BBQ in Veenendaal. Indien uw locatie niet of over te weinig ruimte beschikt om alle gasten te herbergen kunt u bij Ter Burg ook een tent huren. Zelfs compleet ingericht: van mobiele tap tot tafels, stoelen, heathers en een geluidsinstallatie. En hebt u geen zin om zelf de hele tijd te kokkerellen? Dan komt er een ervaren barbecue-kok mee die deze taak van u overneemt.

Diverse mogelijkheden voor BBQ

Er zijn vele verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Eén van de mogelijkheden is een standaard barbecue-pakket. Maar wat te denken van een BBQ met een speciaal thema zoals een Amerikaanse? Vraag uw gasten om hun kleding hierop aan te passen en vier een overzees feestje met cowboys, indianen en Elvis Presley. Ook een biologische, een halal of een volledige vis barbecue behoort bij Ter Burg tot de mogelijkheden. Hebt u nog andere wensen of ideeën? Vraag het gerust en maak er uw eigen, persoonlijke BBQ-festijn in Veenendaal van.