Catering stamppot buffet

boom

Stamppot boerenkool, hutspot, zuurkool of hete bliksem. Loopt u het water al in de mond bij het lezen van deze woorden? Dan bent u, net als zoveel anderen, vast een stamppotliefhebber. Maar laten we eerlijk zijn, een stamppot koken vereist best veel tijd. En hiermee alleen bent u er nog niet. Want u lust er vast nog wel een lekker stukje (rook)worst, speklapje en heerlijke volle jus voor het befaamde kuiltje bij. Dat betekent nog meer bakken en braden. Voor het gezin is een stamppot maken al een hele klus, laat staan dat u meerdere soorten wilt bereiden om het andere gasten voor te schotelen. Tijdens een verjaardag, het jubileum van uw bedrijf of een buurtfeestje. Voor dit soort gelegenheden is een catering stamppot buffet een grote uitkomst. En bent u bij Ter Burg in Veenendaal daarvoor aan het juiste adres. 

Een stamppot buffet past bij alle gelegenheden

Bij Ter Burg hebt u de keuze uit diverse soorten stamppotten. Van de meest bekende tot luxere varianten zoals snijbonen of rode kool. Maar in overleg is er nog veel meer mogelijk. Alles van zeer goede kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen. Uiteraard wordt er bij dit gerecht aan de koude wintermaanden gedacht maar wist u dat ook tijdens warmere periodes een stamppot catering mogelijk is? Ter Burg past de gebruikte groentes, in overleg met u, graag op de diverse seizoenen aan. Niet alleen met een bijpassend stukje vlees maar ook diverse bijgerechten zoals tafelzuren, piccalilly en mosterd. Met een stamppot buffet wordt een tuinfeest, een huwelijksjubileum of een personeelsavond nog leuker én lekkerder. 

Stamppot buffet catering zonder zorgen

Niet alleen het uitbesteden van de stamppot buffet catering is aan Ter Burg goed besteed. Want wist u dat u daarbij ook serviesgoed, bestek en warmhoud schalen horen? Alles wordt op de door u opgegeven locatie gebracht en de volgende dag weer opgehaald waarbij u niets zelf hoeft af te wassen. U levert alles gewoon weer vuil in. Ook voor een partytent, sfeervolle fakkels of statafels kan gezorgd worden. Informeer bij ter Burg gerust naar alle mogelijkheden om de stamppot buffet nog verder uit te breiden naar uw wensen.