Fleur de Cafe exclusieve thee voor de horeca

Wijn

Bij Fleur de Cafe geloven we dat thee niet alleen een drankje is, maar een ervaring die de zintuigen prikkelt en tot rust brengt. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige theeën aan, speciaal samengesteld voor de horeca. In deze blog willen we je meer vertellen over onze passie voor thee, onze diverse thee-assortiment en hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw horecaonderneming.

Passie voor thee

Net zoals bij koffie, hebben we bij Fleur de Cafe een diepe passie voor thee. We streven ernaar om alleen de beste theeblaadjes van over de hele wereld te selecteren, zorgvuldig te verwerken en te verpakken, zodat elke kop thee een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. Onze thee-experts zijn voortdurend bezig met het ontdekken van nieuwe smaken en blends om onze klanten te verrassen en te inspireren.

Divers thee-assortiment

Ons thee-assortiment omvat een breed scala aan smaken, van klassieke zwarte thee en verfrissende groene thee tot aromatische kruidenthee en fruitige infusies. Of je nu op zoek bent naar een verkwikkende ochtendthee, een rustgevende avondmix of een speciale thee voor bij de brunch, bij Fleur de Cafe vind je altijd de perfecte optie. Bovendien bieden we ook biologische en fairtrade theeën aan, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete kopje thee.

Horecaondersteuning

Bij Fleur de Cafe begrijpen we dat het serveren van hoogwaardige thee in de horeca meer vereist dan alleen goede producten. Daarom bieden we ook ondersteuning en advies aan horecaondernemers om hen te helpen het meeste uit hun thee-assortiment te halen. Ons team staat klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste theeën voor jouw menu, het trainen van personeel in theebereiding en het bieden van marketingondersteuning om jouw thee-aanbod onder de aandacht te brengen van je gasten.

Ontdek de wereld van thee bij Fleur de Cafe

Ben je klaar om jouw horeca onderneming te onderscheiden met exclusieve en hoogwaardige thee van Fleur de Cafe? Neem dan vandaag nog contact met ons op om ons thee-assortiment te ontdekken en te zien hoe we je kunnen helpen om jouw theebeleving naar een hoger niveau te tillen. Met Fleur de Cafe ben je verzekerd van thee van topkwaliteit die jouw gasten keer op keer zal verrassen en verwennen.